nieuwsberichten

nieuwe locatie

Per 31 augustus 2021 verhuist The Smashing Fellows van Racket Sport Schiedam naar de Margriethal in Schiedam (Nieuwe Damlaan 5).

De jeugd speelt op dinsdag- en vrijdagavond van 19.00-20.00 uur.

De senioren spelen op dinsdagavond van 20.00-22.00 uur en vrijdagavond van 20.00-23.00 uur.

 

start nieuwe seizoen 2020-2021

terugblik clubkampioenschappen 2019

Zondag 17 februari 2019 werden de clubkampioenschappen van TSF gespeeld. Na veel spannende wedstrijden (met twee of drie sets) kunnen we deze leden uiteindelijk Clubkampioenschappen van het seizoen 2018-2019 noemen!! 🏆 Gefeliciteerd!!

Dames Dubbel: Mariska en Géraldine

Dames Enkel: Géraldine

Heren Dubbel: Marco en Michel

Gemengd Dubbel: Nando en Géraldine

Heren Enkel: Marco

Zie voor alle foto's van de clubkampioenschappenhttps://photos.app.goo.gl/VeBMc3H9oKDLnPYz8.

PUBQUIZ 2019

Op vrijdag 15 februari 2019 werd de Pubquiz georganiseerd door onze Feestcommissie: Robin, Niels, Steffen en Anouk.  Met vragen over de thema's liefde, natuur, ruimte en acteurs won het team "Zeg maar niks meer" met drie punten verschil van het team  "Bacon & Beans"! Gefeliciteerd!! 

TSF in the snow 2019

 Met meer dan 50 deelnemers en gezellige partijen was het TSF in the snow toernooi erg leuk en geslaagd!! Ron en Marco wonnen met hun fantastische outfits de gedeelde prijs voor de beste outfit!! Iedereen bedankt voor zijn/haar deelname. Kijk voor alle foto's van het toernooi op: https://photos.app.goo.gl/hr4HLhmTf5JjoBDW8

FIJNE FEESTDAGEN 2019

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Namens het bestuur: Fijne kerstdagen en een gezond, gelukkig en sportief 2019 gewenst! We hopen jullie in het nieuwe jaar allemaal weer op de baan te zien.

 

Eva, Robin, Steven, Niels, Yela

START NIEUWE SEIZOEN 2019

Vanaf dinsdag 4 september start, voor de jeugd en senioren, het nieuwe seizoen van TSF.

De jeugdleden trainen vanaf 4 september, onder leiding van onze jeugdtrainster Takling, tussen 19.00-20.00 uur.

De senioren kunnen vanaf 4 september om 20.00 uur vrijspelen. Daarnaast wordt vanaf deze avond ook de competitietraining gegeven door Takling.

 

Voor de senioren: Zet 11 september alvast in je agenda, dit is de eerste Husselavond van het seizoen! 

Uitnodiging Jubileum 4 november

Badmintonclub The Smashing Fellows bestaat dit seizoen 60 jaar en dat moet natuurlijk gevierd worden! Gedurende het hele seizoen zijn er activiteiten en op zaterdag 4 november is het groot feest in ons thuishonk Kethelhaghe, Zoomweg 4 in Schiedam.

 

Meer informatie onder het kopje Jubileum TSF 60 Jaar.


meer lezen 2 Berichten

TSF handhaaft zich in de derde divisie

Vrijdag 27 januari jl. was de beslissende dag voor het gepromoveerde eerste team van The Smashing Fellows. Op deze laatste speeldag van het seizoen moesten de Schiedammers vijf van de acht wedstrijden winnen om zich te handhaven in de derde divisie. Het team liet er in deze thuiswedstrijd geen gras over groeien en halverwege de avond werd het beslissende vijfde punt binnengeslagen. Het doel voor dit seizoen om zich te handhaven in de deze divisie is daarmee bereikt. Ook volgend seizoen kan TSF weer een team in de derde divisie opstellen.


meer lezen

Sfeerimpressie Nieuwjaarsbijeenkomst Gemeente Schiedam

Op zaterdag 7 januari waren twee bestuursleden van ons bij de S'DAM Sportverkiezing 2016. Dit evenement werd dit jaar gecombineerd met de Nieuwjaarsbijeenkomst van de Gemeente Schiedam. We gaven een demo op een bijzondere plek, namelijk middenin de foyer van Theater aan de Schie en hadden een mooi plekje in de entree voor promotie. Onder meer Don Diego Poeder, voorheen professioneel boxer, speelde met ons mee en scoorde zelfs wat punten tegen Robin met zijn snelle reflexen.

 

Lees verder om de video van de avond te bekijken.


meer lezen

Afsluitingstoernooi in jaren 60 stijl groot succes

Op vrijdag 30 december werd voor de senioren het afsluitingstoernooi georganiseerd. Dit jaar was het thema jaren 60 en veel leden deden hun best om hier een leuk tintje aan mee te geven. Andere pakten groots uit en kwamen in volledige outfits. Er werd eerst een leuk toernooi gespeeld en na de prijsuitreiking werd er in de kantine nog lang nagedronken en gegeten. Onze leden hadden weer de heerlijkste hapjes gemaakt en meegenomen waardoor de borrel een groot succes werd. Op naar 2017 een veel badmintonplezier!


meer lezen

Jeugdleden bezoeken Yonex Dutch Open

Op zaterdag 15 oktober zijn een aantal jeugdleden van TSF naar de Yonex Dutch Open geweest. Ze hebben naar de halve finale wedstrijden gekeken en zelf een leuke clinic gevolgd door selectiespelers van Nederland. Ook hebben ze onze trainer Erik Meijs gezien en gingen nog even met hem op de foto. Klik op 'meer lezen' om alle foto's van deze dag te bekijken.


meer lezen

TSF herpakt zich bij aanwezigheid nieuwe sponsor

Vrijdag 7 oktober boekte ons eerste team de eerste overwinning van het seizoen in de landelijke derde divisie. Onder toeziend oog van de nieuwe teamsponsor, het informatie veiligheid bedrijf 4InfoSecure uit Schiedam, won het team met maar liefst 8-0 van het vooraf sterker geachte DKC uit Den Haag. We hopen na deze verrassend grote overwinning het doel van handhaving in de derde divisie nog steeds waar te kunnen maken.

 


meer lezen

Leuke en sportieve opening Sportpark WA

Op zaterdag 8 oktober hebben wij mee geholpen bij de opening van onze nieuwe buren van het Sportpark Willem-Alexander. We hadden een stand en gaven een clinic onder leiding van eredivisiespeler Jim Middelburg en zijn zus Michelle. Het was druk bezocht en we hebben veel bezoekers kennis laten maken met onze flitsende sport. Klik op 'lees verder' voor de video en foto's van de clinic.


Dank aan alle vrijwilligers Géraldine, Wim, René, Nando, Anouk, Monique, Bert, Kees, Carina, Alex, Marco en Marcel!


meer lezen

Onze nieuwe website is LIVE!

Al langere tijd hadden wij vanuit het bestuur plannen voor een nieuwe website en nu is het gelukt deze op te leveren. We hebben hiervoor goed nagedacht en met leden en niet-leden gesproken over welke informatie wel en niet op de website hoort. Het kan zijn dat je nog informatie mist of ideeën ter verbetering hebt. Laat het dan gerust weten in de hal of via het contactformulier, dan kan de redactie daarmee aan de slag. Voor nu veel lees- en kijkplezier op onze nieuwe site!


meer lezen

Badminton bij opening Sportpark Willem-Alexander

Aanstaande zaterdag is de opening van onze buren, het nieuwe Sportpark Willem Alexander. Wij zijn hier bij aanwezig met een leuke stand en Jim Middelburg, speler van team 1 van Velo in de eredivisie, geeft een badmintonclinic vanaf 14.30 uur. De clinic is in de sporthal van het sportpark zelf.  Let er op dat parkeren deze dag niet mogelijk is bij de hal en het sportpark. Kom dus met de fiets, lopend of het OV.


meer lezen

Team 2, 3 en 4 op 30 september thuis ongeslagen

Zowel team 2, 3 als 4 pakte vandaag veel punten. Team 2 won met 6-2 van Asterix, team 3 ging met 5-3 winst tegen Lekkerkerk naar de bar en team 4 speelde gelijk tegen oud trainer André Oedjaghier.

 

Hopelijk lukt het ook in de uitwedstrijden om zulke goede resultaten te boeken. Succes aan alle teams die dit weekend nog op pad gaan.


meer lezen