Huisregels

De vereniging ben je met z’n allen

 

Ga netjes, respectvol en waardig met elkaar om.

Iedereen is bij ons welkom op de vereniging. We willen het gezellig en veilig houden, dit doen we met z’n allen. Discriminatie of intimidatie in welke vorm dan ook wordt niet getolereerd. Zowel niet tegen onze leden als tegenstanders, toeschouwers en bezoekers.

 

Houd de zaal netjes

Zo blijft het spelen voor iedereen leuk. Laat geen afval achter, help met het op- en afbouwen van de netten en help mee met het opruimen van de shuttles. 

 

Wees sportief op en naast de baan

Houd je aan de spelregels. Wees hierbij eerlijk en ga respectvol met elkaar om, ook als je het niet met elkaar eens bent (speel het punt eventueel opnieuw: let). 

Stel je op de baan voor aan je tegenstander. Houd het leuk: niet alleen op de baan, maar ook na je wedstrijd of naast de baan. Blijft sportief en respectvol wanneer je iemand aanmoedigt.

 

Zorg voor representatieve kleding

Veilig sporten begint bij jezelf. Denk hierbij bijvoorbeeld aan goed schoeisel om blessures te voorkomen. Sportkleding draagt bij aan jouw sportplezier.

 

Banen in gebruik?

  • Competitiewedstrijden en trainingen hebben voorrang bij het baangebruik;
  • Dubbelspel heeft in principe voorrang boven singlepartijen. Zo kunnen zoveel mogelijk mensen spelen wanneer het druk is;
  • Indien alle banen bezet zijn, kan voor competitie wedstrijden na 21:00 uur een tweede baan worden gebruikt. Doe dit altijd in overleg met andere teams en evt. zaalwacht.

Nog even extra voor onze competitiespelers

  • Ontvang de bezoekende vereniging en kom zowel uit als thuis, op tijd (ook als je niet de eerste wedstrijd speelt);
  • Tellen is ook onderdeel van het spel. Los dit binnen het eigen team op of ondersteun andere teams hierbij;
  • Bij verhindering voor een competitiewedstrijd wordt tijdig en persoonlijk bij de competitieleider afgemeld.