Uitnodiging Jubileum 4 november

Badmintonclub The Smashing Fellows bestaat dit seizoen 60 jaar en dat moet natuurlijk gevierd worden! Gedurende het hele seizoen zijn er activiteiten en op zaterdag 4 november is het groot feest in ons thuishonk Kethelhaghe, Zoomweg 4 in Schiedam.

 

Meer informatie onder het kopje Jubileum TSF 60 Jaar.


Het feest zal in de middag starten met inloop voor zowel jeugd als senioren beginnen vanaf 17:00 uur. Om 19:30 uur zal de voorzitter Eva Visschedijk samen met de wethouder Nathalie Gouweleeuw het feest officieel openen met een praatje en een toast.

 

Deze avond is er de gelegenheid om de geschiedenis van de vereniging te herinneren met Tour de TSF, bij te praten met de (oud)-leden en een boodschap achter te laten voor de vereniging en leuke foto’s mee te nemen in de TSF photobooth.

 

Er wordt rondgegaan met een hapje en een drankje en rond 01:00 uur zal het feest eindigen. Aan de bar kun je daarnaast zelf een uitgebreidere maaltijd uit het assortiment van Kethelhaghe kopen. De jeugdleden zijn welkom van 17.00 uur tot circa 20.00 uur.


We hopen jullie allemaal in groten getale te mogen ontvangen. Mochten jullie nog iemand kennen van vroeger van de vereniging die deze uitnodiging misschien niet heeft ontvangen? Vertel diegene het gerust door, want ook oud leden zijn zeker welkom!

Reactie schrijven

Commentaren: 0