Kom badmintonnen bij TSF

goede training

Elke dinsdag- en vrijdagavond geven onze jeugdtrainers badmintonles voor jeugdleden van 8 t/m 17 jaar. Zij leren je om beter te slaan en te bewegen en om slimmer te spelen en zo je tegenstanders te verrassen. Ook worden er natuurlijk regelmatig partijtjes gespeeld op deze avonden.  De jeugdleden spelen op dinsdag- en vrijdagavond van 19.00-20.00 uur.


leuke toernooien

Bijna elke maand is er wel iets bijzonders te doen bij de jeugd. Zo is er een gekkentoernooi, mag je soms vriendjes en vriendinnetjes meenemen en speel je een keer een heus toernooi met je vader, moeder, opa of iemand anders van je familie. Het toptoernooi zijn de clubkampioenschappen in mei, waar je mooie bekers kunt winnen.


uitjes

Naast badmintonnen worden er ook uitjes georganiseerd. Zo gaan we vlak voor de zomer altijd iets leuks doen om het seizoen af te sluiten. Eerder hebben we een crickettoernooi gedaan, zijn we gaan bowlen en deden we mee aan een bootcamp. Je kunt hier zelf over meedenken.


Competitie

Hoe meer wedstrijden je speelt, hoe leuker het wordt om te badmintonnen. We raden je dan ook aan om mee te doen aan de competitie in het voorjaar. Van september t/m mei speel je 14 wedstrijden tegen andere verenigingen. Je speelt 7  keer thuis op zondagmiddag en je gaat 7 keer op bezoek bij de tegenstander in de regio. Dat is soms op zaterdag en soms op zondag.