Spelen en trainen

Het seizoen loopt bij ons vanaf september tot en met mei. Gedurende deze periode kan er op dinsdag en op vrijdag gespeeld worden in de Margriethal. We hebben de beschikking over 12 of 11 badmintonbanen, afhankelijk van het gebruik van de tribunes. Naast het vrij spelen worden er ook banen gebruikt voor activiteiten als training, competitie en toernooien.

2

JEUGD

SENIOREN

DINSDAG

19.00 tot 20.00 uur

20.00 tot 22.00 uur

VRIJDAG

19.00 tot 20.00 uur

20.00 tot 23.00 uur


Competitietraining

Op dinsdagavond is er training voor competitie- en gevorderde spelers. Maar wees niet bang om als je interesse hebt te vragen of je mee mag doen.  

Of competitietraining wat voor je is, weet je pas wanneer je het hebt geprobeerd. Lessen worden gegeven tijdens het competitieseizoen (van september t/m februari). De training wordt in één groep gegeven, op dinsdagavond van 20.30-22.00 uur.

Recreantentraining

De recreantentraining is bedoeld voor de recreatieve spelers en beginners. Vaak is een deelname aan de recreantentraining een ideale manier om kennis te maken met badminton en TSF. Je kunt je voor deze training aanmelden via de mail of op het prikbord inschrijven via de inschrijflijst. Het rooster wordt tweemaal per seizoen bepaald; aan het begin van het seizoen en na de jaarwisseling. Dit wordt bekend gemaakt op het prikbord, de website en via de mail. De trainingen zijn op vrijdagavond (aanvang 20:00 uur) en duren 1 tot 1,5 uur.

 

Op de volgende data wordt recreantentraining gegeven:

Volgt