Spelen en trainen

Het seizoen loopt bij ons vanaf september tot en met mei. Gedurende deze periode kan er op dinsdag en op vrijdag gespeeld worden in het Tennis- en Badmintoncentrum "Kethelhaghe". We hebben de beschikking over 12 badmintonbanen. Naast het vrij spelen worden er ook banen gebruikt voor activiteiten als training, competitie en toernooien.

2

JEUGD

SENIOREN

DINSDAG

19.00 uur tot 20.15 uur 2

20.15 uur tot 23.00 uur 2

VRIJDAG

19.00 uur tot 20.15 uur 2

20.15 uur tot 23.00 uur 2


Competitietraining

Op dinsdagavond is er training voor competitie- en gevorderde spelers. Maar wees niet bang om als je interesse hebt te vragen of je mee mag doen. Deze training wordt gegeven door onze professionele trainster Takling Lam. Takling heeft zelf op topniveau badminton gespeeld. Ze geeft 24 trainingen in de periode van september t/m februari.

Of competitietraining wat voor je is, weet je pas wanneer je het hebt geprobeerd. Je mag altijd 3 keer vrijblijvend meedoen. Lessen worden gegeven tijdens het competitieseizoen (van september t/m februari). De training wordt in één groep gegeven, op dinsdagavond van 20.30-22.00 uur.

Recreantentraining

De recreantentraining is bedoeld voor de recreatieve spelers en beginners. Vaak is een deelname aan de recreantentraining een ideale manier om kennis te maken met badminton en TSF. Je kunt je voor deze training aanmelden via de mail of op het prikbord inschrijven via de inschrijflijst. Ook voor deze training geldt dat je 3 keer vrijblijvend mee mag doen om te kijken of het wat voor je is. Het rooster wordt tweemaal per seizoen bepaald; aan het begin van het seizoen en na de jaarwisseling. Dit wordt bekend gemaakt op het prikbord, de website en via de mail. De trainingen zijn op vrijdagavond (aanvang 20:15 uur) en duren 1 tot 1,5 uur.

 

Op de volgende data wordt recreantentraining gegeven:

Volgt