Clubtenue

Op deze pagina kun je jouw The Smashing Fellows clubtenue bestellen. Let op dat je de kleding gepast hebt voordat je besteld om ervoor te zorgen dat het goed past. Hou er daarnaast rekening mee dat het even kan duren voor jou clubtenue geleverd wordt. Dit komt doordat de tenues in batches moeten worden besteld. Het is daarnaast mogelijk om de kleding in overleg aan te passen (bijvoorbeeld een langere trainingsbroek), neem hiervoor of andere vragen contact op met het bestuur. 


Shirt Unisex

Het The Smashing Fellows sportshirt. Dit sportshirt is gemaakt van een dunne sportstof. De shirts worden gesublimeerd waardoor de opdruk lang mee gaat. De naam wordt hierbij meegeprint en kun je zelf opgeven. Kleding moet in batches worden aangevraagd bij de drukker. Een batch bestaat uit een minimale afname van 10, vandaar dat het even kan duren voor je jouw shirt binnen hebt. Omdat de shirts worden bedrukt met naam vervalt het herroepingsrecht. Zorg er dus voor dat je het shirt van tevoren hebt gepast. Let op dit is het unisex shirt. 

€ 29,95

  • Beschikbaar

Shirt Dames

Het The Smashing Fellows sportshirt. Dit sportshirt is gemaakt van een dunne sportstof. De shirts worden gesublimeerd waardoor de opdruk lang mee gaat. De naam wordt hierbij meegeprint en kun je zelf opgeven. Kleding moet in batches worden aangevraagd bij de drukker. Een batch bestaat uit een minimale afname van 10, vandaar dat het even kan duren voor je jouw shirt binnen hebt.  Omdat de shirts worden bedrukt met naam vervalt het herroepingsrecht. Zorg er dus voor dat je het shirt van tevoren hebt gepast. Let op dit is het dames shirt. 

€ 29,95

  • Beschikbaar

Shorts

Het The Smashing Fellows short. Deze short is gemaakt van een dunne sportstof. De shorts worden gesublimeerd waardoor de opdruk lang mee gaat. Kleding moet in batches worden aangevraagd bij de drukker. Een batch bestaat uit een minimale afname van 10, vandaar dat het even kan duren voor je jouw short binnen hebt. 

€ 23,95

  • Beschikbaar

Skirt

Het The Smashing Fellows skirt. Deze skirt is gemaakt van een dunne sportstof. De skirts worden gesublimeerd waardoor de opdruk lang mee gaat. Kleding moet in batches worden aangevraagd bij de drukker. Een batch bestaat uit een minimale afname van 10, vandaar dat het even kan duren voor je jouw skirt binnen hebt. 

€ 25,95

  • Beschikbaar

Trainingspak broek

Het The Smashing Fellows trainingspak broek. De trainingpakken worden gesublimeerd waardoor de opdruk lang mee gaat. Kleding moet in batches worden aangevraagd bij de drukker. Een batch bestaat uit een minimale afname van 10, vandaar dat het even kan duren voor je jouw trainingspak binnen hebt. De broek en het vest moeten apart van elkaar besteld worden, dit omdat beide maten ongelijk kunnen zijn. Het is niet mogelijk alleen een broek of alleen een vest te bestellen. 

€ 42,50

  • Beschikbaar

Trainingspak vest

Het The Smashing Fellows trainingspak vest. De trainingpakken worden gesublimeerd waardoor de opdruk lang mee gaat. Kleding moet in batches worden aangevraagd bij de drukker. Een batch bestaat uit een minimale afname van 10, vandaar dat het even kan duren voor je jouw trainingspak binnen hebt. De broek en het vest moeten apart van elkaar besteld worden, dit omdat beide maten ongelijk kunnen zijn. Het is niet mogelijk alleen een broek of alleen een vest te bestellen. 

€ 42,50

  • Beschikbaar