TSF herpakt zich bij aanwezigheid nieuwe sponsor

Vrijdag 7 oktober boekte ons eerste team de eerste overwinning van het seizoen in de landelijke derde divisie. Onder toeziend oog van de nieuwe teamsponsor, het informatie veiligheid bedrijf 4InfoSecure uit Schiedam, won het team met maar liefst 8-0 van het vooraf sterker geachte DKC uit Den Haag. We hopen na deze verrassend grote overwinning het doel van handhaving in de derde divisie nog steeds waar te kunnen maken.

 


Nadat de eerste drie wedstrijden van het naar de derde divisie gepromoveerde team verloren gingen, stond vrijdagavond 7 oktober de thuiswedstrijd tegen DKC op het programma. Nadat oprichter Martin Goudzwaard van de nieuwe sponsor 4InfoSecure de tos voor de herendubbel had uitgevoerd begon de wedstrijd. De heren van TSF starten slecht maar knokte zich fantastisch terug en wonnen in drie sets. De damesdubbel werd op overtuigendere wijze gewonnen zodat de Schiedammer met een 2-0 voorsprong aan de vier enkelpartijen begonnen.

 

 

 

Eerste heer De Grunt had drie sets nodig voor zijn eerste overwinning van het seizoen en ook het punt van de tweede mannenenkel werd door de degelijk spelende Cañadas binnen geslagen. Omdat ook de dames De Jonge en Van der Geest hun enkelpartijen wonnen, stond met het ingaan van de mixen al de fantastische stand van 6-0 op het scorebord.

 

 

 

Omdat elk punt telt bij het badminton, werd ook om de mixen hard gestreden. De Hagenezen konden echter niet voorkomen dat alle 8 punten in Schiedam bleven. Hoogtepunt was de zinderende derde set van de laatste mix, waarbij het koppel Van der Geest/Sleeboom dicht tegen middernacht het laatste punt binnenhaalde.