Vrijwilliger van de maand

 

In de maand augustus 2019 is Kees de vrijwilliger van de maand!

 

"Kees is al jaren iemand die bijna altijd op de club te vinden is. Allereerst om zelf natuurlijk lekker een shuttle te slaan en daarna is hij altijd bereid geweest om te helepn bij de jeugd. Hij is ooit de teamcaptain van mijn eerste seniorenteam geweest waarbij hij toendertijd leden heeft laten kennismaken met de seniorencompetitie. Daarnaast is Kees bijna altijd aanwezig bij de jeugd en kunnen we op hem rekenen om het op en rondom de baan zo goed mogelijk te laten verlopen."

 

In de maand juli 2019 is Niels de vrijwilliger van de maand!

 

"Niels is op en naast de baan altijd vrolijk. Hij is altijd bereid om de jeugd te helpen, zodat ze beter worden en verder komen. Ook geeft Niels hele fijne tips over hoe je speelt!"

 

 

 

 

 

In de maand juni 2019 is Cheyenne de vrijwilliger van de maand!

 

"Cheyenne is een sportieve speelster die altijd bereid is om iemand te helpen. Ze is een aanstormend talent en organisatorisch is ze ook goed op weg". 

 

 

In de maand april 2019 is Wim de vrijwilliger van de maand!

 

"Wim is meerdere keren per maand bij de jeugd aanwezig om dit te begeleiden. Daarnaast staat Wim voor de jeugd en senioren klaar. Wanneer er activiteiten bij TSF zijn, is hij altijd bereik om hierbij te helpen". 

In de maand maart 2019 is Elly de vrijwilliger van de maand!

"Elly helpt al jaren meerdere keren per maand bij de jeugd en in de weken dat er geen jeugd speelt is zij meestal als een van de eersten aanwezig om te zorgen dat de banen opgezet worden zodat een ieder op tijd kan beginnen met het spel".

In de maand februari 2019 is René de vrijwilliger van de maand!

"René is één van onze vrijwilligers die op dit moment niet vast in een commissie zit maar wel regelmatig zijn handen uit de mouwen steekt om te helpen op de club. Hij is onder andere elk jaar aanwezig op de verenigingendag in het Hof van Spaland waar hij met heel veel enthousiasme met mensen in gesprek gehad om nieuwe leden te werven. Daarnaast is hij al een paar jaar kascommissie lid geweest en helpt hij geregeld bij evenementen en toernooien. René is ook vaak degene die na een leuke TSF evenement nog even de andere vrijwilligers een complimentje geeft of applaus 'regelt'. Kortom een zeer gewaardeerd lid en vrijwilliger bij onze Schiedamse badmintonclub".

 

In de maand januari 2019 is Steven de vrijwilliger van de maand!  

"Steven is een echte clubman. Hij is al jaren heel erg betrokken bij de club. Naast jaren voorzitter te zijn geweest is/was hij ook actief in de redactiecommissie, sponsorcommissie, technische commissie, mede organisator van het trainingsweekend, jeugdbegeleider, teamcaptain van en succesvol eerste team met o.a. deelname aan het NK en op dit moment is hij penningmeester. Een echte clubman dus!!"

 

 

 In de maand december 2018 is Alex de vrijwilliger van de maand!

Alex is bijna altijd bij TSF aanwezig en, deed en doet, heel veel voor de vereniging! Hij is jaren bestuurslid geweest, zat onder andere in de Redactie- en Sponsorcommissie, speelde in team 1 en is nu nog actief als zaalwacht. Daarnaast is hij altijd bereid om, waar nodig, te helpen.

 

 

 In de maand november 2018 is Eva de vrijwilliger van de maand!

Eva is zo goed altijd altijd bij TSF aanwezig. Ze doet super veel voor de club. Zo is ze actief als voorzitter en zit ze onder andere in de Toernooicommissie en Redactiecommissie.

 

 

In de maand oktober 2018 is Bart de vrijwilliger van de maand!

Bart is vaak bij TSF aanwezig, eerder bij de jeugd en sinds vorig jaar ook bij de senioren. Sinds dit seizoen is Bart lid van de toernooicommissie, waarbij hij helpt met toernooien en Husselavonden organiseert. Ook is hij met veel enthousiasme jeugdbegeleider en helpt bij de jeugdleden bij het leren van de badmintontechnieken.

 In de maand september 2018 is Nando de vrijwilliger van de maand!

Nando is er bijna altijd. Hij zet zich in als hulptrainer en invalkracht. Hij bouwt mee aan de op- en afbouw van de banen. Maar vooral is hij sociaal en vriendelijk en bepaalt daarmee de sfeer in de club van recreanten en competitiespelers: Hij is een Verbindingsofficier.

 In de maand augustus 2018 is Ron de vrijwilliger van de maand!

Ron is een echte verenigingsman. Hij heeft enkele jaren deelgenomen aan de kascontrolecommissie, wat hij heel gedegen deed. Daarnaast is Ron altijd bereid om een handje te helpen, bijvoorbeeld door te helpen bij het opbouwen van de banen. Ook is Ron altijd goed gekleed volgens de dresscode van het eindejaars- en afsluitingstoernooi! Hij maakt met iedereen een gezellig praatje en zorgt voor sfeer op de vereniging.

 

In de maand juni 2018 is Nico de vrijwilliger van de maand!

Nico is al jaren lang lid van TSF. Hij is zaalwacht en sinds dit jaar samen met Kees van Leeuwen materiaalman. Hij heeft onder andere meegeholpen met het ontwerpen en het  bouwen van het TSF afhangbord. Daarnaast heeft hij voor de jeugd een aantal houten spellen gemaakt die door de club gebruikt worden bij open dagen en jeugdactiviteiten. Ook heeft hij samen met Kees van Leeuwen een stellage gemaakt waarbij een shuttle op de juiste hoogte van een speler kan worden gehangen zodat "op het hoogste punt raken van de shuttle" goed kan worden geoefend.

 

Vanaf april 2018 zijn we gestart met de Vrijwilliger van de maand. Hoe werkt dit precies? Elke maand wordt één vrijwilliger van de maand gekozen, deze vrijwilliger verschijnt op Facebook en op de website. De vrijwilliger van de maand kiest de vrijwilliger voor de volgende maand.

In de maand april 2018 is Géraldine de vrijwilliger van de maand! 

Géraldine is al jaren vrijwilliger bij BC TSF. Ze heeft, onder andere, samen met Alex in het bestuur van TSF gezeten, waarbij ze de contacten met de gemeente onderhielden. Ook maakte ze deel uit van de jeugdcommissie. Géraldine is nog steeds actief bij het geven van clinics, als zaalwacht, bij het werven van vrijwilligers en bij het organiseren van toernooien. Dit alles doet ze met veel enthousiasme!