Succesvolle Open Dag 2016

Op 17 september tijdens de Week van het Badminton organiseerde wij een leuke Open Dag. Oud internatonal Jürgen Wouters gaf een clinic en er werd lekker veel vrij gespeeld. Kon je niet tijdens de Open Dag dan ben je van harte welkom om elke dinsdag- en vrijdagavond een kijkje te komen nemen. Meespelen kan ook altijd gelijk op deze avonden. Neem je sportkleding mee en wij hebben de rest voor je klaar liggen.


Wij van Badmintonclub The Smashing Fellows in Schiedam organiseerde op 17 september een Open dag in de Week van het Badminton. Iedereen die het leuk vond om eens geheel vrijblijvend een shuttletje te slaan was van harte uitgenodigd in Tennis- en Badmintoncentrum Kethelhaghe. We organiseerde daarnaast een clinic door Jürgen Wouters en waren de week voorafgaand aanwezig met op de verenigingendag in het Hof van Spaland met ons mobiele net. Met in totaal 25 deelnemers kijken we redelijk tevreden terug op de Week van het Badminton.


Ook de deelnemers vonden het een leuke middag.  Wij hebben alle deelnemers een kennismakingsaanbod gedaan, waarmee zij tot en met oktober vrijblijvend mee mogen spelen en daarna zonder inschrijfkosten lid kunnen worden.


Activiteiten in het kader van de Week van het Badminton werden door heel het land gehouden in de periode van 17 september tot en met 25september. De organisatie lag hierbij in handen van Badminton Nederland samen met de bij haar aangesloten verenigingen. Het doel van de week was om vooral niet-badmintonners op een leuke manier kennis te laten maken met de badmintonsport.

Wij organiseren in 2017 weer in de Week van het Badminton een open dag zodat men kan kennismaken met de badmintonsport.